Update Boew waage waek 48

Op dit moment wordt er op vele fronten gewerkt aan de waage, constructiewerk, vormen, gaas zetten en zelfs de eerste velletjes krantenpapier zijn al geplakt. Bekijk de foto's.


Update Boew Waage November 2023

Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden aan de waage van 2024 gestart, in de Optochhal wordt al flink geklust, bekijk de foto's.Read more


Grote Optocht Zitterd: 1e Pries veur de Sjteivig

De Sjteivig is dit jaar twee keer in de prijzen gevallen tijdens de Grote Optoch van Zitterd. De 1e prijs in de categorie Grote Waages en de Zitterd Trofee werden gewonnen. Bekijk de foto's van de Optoch.

Read more


Waage vaerdig veur de Optoch

De laatste week is er nog een berg werk verzet door de waageboewesj van de Sjteivig, na maanden van hard werken is de waage nu klaar voor de Optoch. Wederom een geweldige team prestatie waar men TROTS op mag zijn. Bekijk de foto's van de afgelopen week en kom natuurlijk zondag 19 fibberwarie naar het centrum van Zitterd om de Optoch te bekijken!
Read more


Update boew waage 11 fibberwarie

Met nog maar een kleine week voor de boeg zal er de komende week nog de nodig arbeid verzet moeten worden in de optochhal om de waage tijdig af te krijgen. Bekijk hier de foto's van afgelopen week.Read more