Update boew waage 27 fibberwarie

We zitten inmiddels in fibberwarie, de optoch komt met rasse schreden dichterbij, in de optochhal wordt dan ook een versnelling bijgeschakeld. Bekijk de foto's van de afgelopen dagen.

Read more


Update boew waage 27 jannewarie

Met nog drie weken te gaan, is er afgelopen week weer hard doorgewerkt aan de waage van de Sjteivig. Komend weekend staat er weer de befaamde plékzaoterdig op het programma, dat betekend ook dat komende week de nadruk zal liggen op veel vorm- en kartonwerk zodat er komend weekend flink geplakt kan gaan worden. Bekijk de foto's van afgelopen week. Wederom met dank aan Patrick Maas voor de sjoone foto's.

Read more


Boew waage update 20 jannewarie

Met nog een kleine 4 weken voor de boeg wordt er hard doorgewerkt in de optochhal. De opkomst elke avond/dag is heel goed. Maar er moet nog een hoop gebeuren voordat de waage door de straten kan trekken op zondag 19 februari. Bekijk de foto's van afgelopen week. Met dank aan Patrick Maas voor de mooie foto's.

Read more


Boew waage 14 update jannewarie

Afgelopen vrijdag en zaterdag was het goed druk in de hal rondom de waage van de Sjteivig. Op vrijdag avond waren er maar liefst 22 bouwers aan de slag rondom de waage.  Bekijk de foto's.

Read more


Boew waage update 10 jannewarie

Op dit moment wordt is er voor ieder wel wat werk aan de waage, vormen, constructiewerk, draadzetten, kartonage, plakken en schilderen. Bekijk snel de foto's.

Read more