Ook dit jaar was iedereen weer van harte welkom bij huize Webers-Wessels op de Kollenberg voor de opening van het vastelaovend Seizoen van de sjteivig. Daar was alles weer tot in de puntjes verzorgd.

Na een kort openingswoord van de voorzitter was het tijd om de de winnaars van de vorige editie, Frans & Mariska, nog eens in het zonnetje te zetten voor hun geweldige prestatie van afgelopen jaar. Niemand minder dan Johnnie Flodder met zijn grote Amerikaanse-bak kwam Ma & Opa Flodder ophalen voor een ritje over de Kollenberg……

Het is te zien dat de Sjteivigers steeds meer ervaring krijgen met het hanteren van de buks, de schietwedstrijden werden in een record tempo afgewerkt. Bij de dames wedstrijd werd de winnaar zelf geholpen door een klein briesje wind. Onderstaand de winnaars die een jaar lang mogen genieten van hun titel!
– Kinderen: Conner Wasbauer
– Dames: Jeanette Coenen
– Heren: Marcel Gust

Uiteraard werd er veel gelachen en was er weer live muziek van het duo Haselnussbuam. Natuurlijk was er ook voor de inwendige mens goed gezorgd! We kunnen weer terug kijken op een geslaagd evenement. Dank aan alle leden voor het bakken van alle lekkernijen en alle sponsors!